Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Du behöver 200 g färsk grönkål 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt äpplen 1 dl russin 1 dl mandel 150 g fetaost granatäpple Servera med...

Du behöver

  • 200 g färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • äpplen
  • 1 dl russin
  • 1 dl mandel
  • 150 g fetaost
  • granatäpple

Servera med

olja
pressad citron
vitlök
salt
peppar

Gör så här

1

Ansa bort eventuella grova stjälkar från grönkålen. Krama grönkålen i en stor serveringsskål med olja och salt så att kålen mjuknar något.

2

Vänd runt med äpple, russin, mandlar, smulad fetaost och granatäppelkärnor.

3

Blanda gärna salladen med en dressing på olja, pressad citron, vitlök, salt och peppar.

Scroll to Top